Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu imaj tazeledi! Son hali olay oldu

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu imaj tazeledi! Son hali olay oldu
Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, kariyerine kattığı başarıların yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Son olarak rol aldığı Yabani dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan Fettahoğlu, bu kez imaj değişikliğiyle gündeme düştü.

Ünlü oyuncu, kızıl saçlarından vazgeçip sarıya boyatarak yeni bir görünüme kavuştu. Değişen imajıyla adeta dikkatleri üzerine çeken Fettahoğlu, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinden tam not aldı.

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı Yabani dizisinde Özge karakterine hayat veren Fettahoğlu, saç rengindeki bu radikal değişiklikle bir kez daha hayranlarını şaşırtmayı başardı.

-001.jpg

Fettahoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla takipçilerine duygusal bir not bıraktı. "Biraz duygusal, biraz heyecan, biraz stres… her türlü karmaşanın içinde yüzümde tebessüm bırakan, yanımda olan herkesi kucaklıyorum… İyi ki varsınız!" sözleriyle duygularını ifade eden oyuncu, bu mesajıyla da hayranlarını etkilemeyi başardı.

uiu.jpg

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda hayranları, Fettahoğlu'nun yeni saç rengini ve değişen imajını olumlu bir şekilde değerlendirdi. "Bu ne güzellik", "Harika olmuşsun", "Saçların efsane", "Çok yakışmış" gibi yorumlar yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar