Ünlü müzisyenin sevgilisi fotoğraflarla işkenceyi ifşa etti! Son dönemde herkesin dilinde onların şarkısı vardı

Ünlü müzisyenin sevgilisi fotoğraflarla işkenceyi ifşa etti! Son dönemde herkesin dilinde onların şarkısı vardı
Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun üyesi Can Tunaboylu sevgilisi Aybike Çelik’e şiddet uyguladığı iddia edildi. Çelik’in paylaşımları kullanıcıları ayağa kaldırdı.

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun üyesi Can Tunaboylu’nun sevgilisi Aybike Çelik sosyal medya hesabından paylaşımlarıyla işkenceyi ifşa etti. Çelik, "Bana işkence uygulamış bu şahsın hiçbir şey yapmamış gibi hayatına devam etmesi sinirlerimi bozuyor" ifadelerini kullandı.

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi Can Tunaboylu hakkında da bir darp iddiası ortaya atıldı.

Can Tunaboylu'nun sevgilisi Aybike Çelik yaşadıklarını anlattı, darp izlerinin fotoğrafını paylaştı.

'13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Dışarı tek çıkabildiğim gün şahsın konseriydi, konser günü grup arkadaşlarına ve menajerlerine gözümü göstermek isterdim, şahıs sahnedeyken diğer müzisyen arkadaşlara suratımdaki makyajı silerek anlatmak istedim, burada istenmiyorsun diye üzerime gelindiği için uğradığım şiddeti ve incittiğimi sandığım kolumu (aslında kırık olan) ve gözümün morluğunu anlatamadım. Gösteremedim ve yaşadığım şok ve Stockholm sendromu nedeniyle yine şahsa sığınmak durumunda kaldım.'

Darp raporu alamasın diye hastaneye götürülmediğini söyleyen ve psikolojik şiddet görmeye devam ettiğini belirten Aybike Çelik, "Kolumdaki kırık basit tıbbi müdahale ile çözülemeyeceği için dava zaten otomatik olarak açıldı fakat bana işkence uygulamış bu şahsın hiçbir şey yapmamış gibi hayatına devam etmesi sinirlerimi bozuyor" dedi.

Can Tunaboylu ise eski sevgilisi Aybike Çelik'in anlattıklarının gerçeğe aykırı olduğunu öne sürdü. Tunaboylu, kendini şu sözlerle savundu:

Değerli dinleyici ve takipçilerim, böyle bir olayla gündeme geldiğim için gerçekten üzgünüm. Maalesef gereğe aykırı pek çok beyan içeren bu açıklama karşısında konu karşılıklı olarak çok daha önce yargıya taşınmış olduğundan, soruşturmanın gizliliğine zarar vermemek ve değerini bugün çok iyi anladığım masumiyet karinesini zedelemek adına şimdilik sessizliğimi mazur görün. Fakat yargı süreci neticelendiğinde gerçeklerin anlatılandan çok farklı olduğunun tüm delillerle ortaya çıkacağını belirtmekle yetiniyor, iftiranın da bir suç olduğunu saygıyla hatırlatmak istiyorum. Şiddet mağduru kadınların haklı mücadelesini suiistimal eden bir vakanın öznelerinden biri olduğum için büyük üzüntü duyuyorum. Son olarak, yargı süreci sonuçlanıp hakkımdaki iftiralar neticeleninceye dek grup arkadaşlarıma ve bizlerle çalışan kıymetli ekibe zarar vermemek adına bir süre dinlenmek üzere karar aldığımı bilginize sunarım. Toplumsal refleksimizi saygıyla karşılıyor, bu şekilde gündemi meşgul ettiğim için herkesten tekrar özür diliyorum.

260154.webp

s-529be8f9a1d4f6da9ecaf81a1064948621073fb1.webp

s-935c554e331cd2a1b26833b99cab306ec56862cd.webp

s-fa8d991e3a457d0843186cc5484f328c4b8ebffb.webp

s-d869d69d5c4a0504710bec960e9f09756fb713f6.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar