Ünlü isim eşini gece kulübünde aldattı! Sizin düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş

Ünlü isim eşini gece kulübünde aldattı!  Sizin düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş
Ünlü Youtuber Bilal Hancı, bir gece kulübünde genç bir kadınla dudak dudağa görüntülendi. Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni ihanet videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak ifşa etti.

Kafalar grubu üyesi fenomen Bilal Hancı ihanet haberleriyle gündem oldu. Eşi Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadınla öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaşarak göz yaşlarına boğuldu.

Eşinin ihanetiyle yıkılan Esin Çepni, "Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum" sözleriyle ihanet videosunu kişisel Instagram hesabından paylaştı.

O görüntüleri izleyen Esin Çepni, yaşadığı şoku şu sözlerle dile getirdi:

"Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dilim sert kabuklu olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum."

o.jpg

“FİZİKSEL VE RUHSAL OLARAK İYİ DEĞİLİM”

Daha sonra eşinin bir kadınla öpüşürken çekilen görüntülerini Instagram hesabından yayınlayan Çepni, açıklamalarına devam etti:

"Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim. İsterseniz beni yargılayın.

yyo.jpg

787.jpg

op.jpg

Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göre göre dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşılmış. Fiziksel ve ruhsal olarak İyideğilim. Biraz dinleneceğim bir süre..."

Bilal Hancı henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

kqwc4ooc90cw1-zuqjljpq.webp

oo.jpg

o-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar