Ünlü fenomene cinsel terapist cezası!

Ünlü fenomene cinsel terapist cezası!

Sosyal medyada kendini "cinsel terapist" olarak tanıtan ve çektiği videolarla fenomen haline gelen Buse Aydın'a 550 bin 59 TL ceza kesildi.

TikTok ve Instagram gibi platformlarda "Psikolog Buse Aydın" ismiyle videolar paylaşan Aydın’a Üroloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları gibi alanlarda uzmanlığı bulunmamasına rağmen kendisini ‘cinsel terapist’ olarak tanıtması nedeniyle Reklam Kurulu tarafından 550 bin 59 TL ceza kesildi.

Sosyal medya fenomeni Buse Aydın'a cinsel terapi cezası - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Reklam Kurulu'nun kararı sonrası Buse Aydın, sosyal medya hesaplarından içeriklerini kaldırarak kendini savundu.

Aydın, Instagram hikayesinde yaptığı açıklamada "Psikolog olmamla ilgili bir problem yok. Ancak 'cinsel terapist' diye bir unvan olmadığı için 'cinsel danışman' demem gerekiyormuş. Ayrıca vajinismus ve erken boşalma gibi hastalıklarla ilgili videoların hekimlerin alanına girdiği gerekçesiyle ceza aldım. Bu videolardan birçok kişi yararlandı, fakat hepsini kaldırdık" dedi.

“TÜRKİYE'DE HİÇBİR BAŞARI CEZASIZ KALMIYOR”

Aydın, "Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmıyor malumunuz. Problem yok, içeriği tamamen değiştirdik. Yaptığım işte bir değişim olmadı, sadece unvanı değiştirdik" ifadelerini kullandı.

12.jpg

yhyuy.jpg