Ünlü Astrolog Meral Güven Süper Lig'de hangi takımın şampiyon olacağını açıkladı

Ünlü Astrolog Meral Güven Süper Lig'de hangi takımın şampiyon olacağını açıkladı
Ünlü Astrolog Meral Güven, katıldığı bir programda sene sonu şampiyon olacak takımı açıkladı ve Fenerbahçe ile Ali Koç'un geleceğine yönelik de aktarımlarda bulundu.

UMUT CAN HALAVART/GÜNBOYU

Sporun birçok branşındaki takımlar ile ilgili yaptığı tahminlerle bilinen ve geçen sene Trabzonspor’un şampiyonluğunu bilen ünlü Astrolog Meral Güven, Radyospor''daki "Ters Köşe" programında, kimin şampiyon olacağına ilişkin yorumda bulundu.

Güven ayrıca Ali Koç ve Fenerbahçe’nin geleceği ile ilgili de yorumda bulundu.

Ünlü Astrolog şunları aktardı:

“Aslında bu lig başlamadan öncesinde iki favorim vardı. Biri Galatasaray birisi Fenerbahçe. Benim gördüğüm ilk seferde Fenerbahçe''nin ilk etapta sezon sonu başarılı olabilme ihtimali yüksekti. Çünkü maneviyatı çok yüksekti. Ama sonrasında Fenerbahçe üzerinde bazı aura çalışmaları yapılmış anladığım kadarıyla. Galatasaray''ın önüne engeller gelecek, lakin o payına düşeni alacak. Galatasaray manevi boyutta Galatasaray yüksek gözüküyor.

FENERBAHÇE YORUMU

Değerli başkanın maneviyatının yüksek olduğunu görüyorum, bunun yanı sıra amaç belli burada, kendisi ticari bir karakter, başarı karakteri. Yapması gerekenin fazlasını yapıyorsa ve başarı gelmiyorsa sorun kişiden kaynaklı değil. Burada sorun aura, bir kısır döngü başlıyor. Fenerbahçe hakkında kartlarımın öngörüsü gerçek olursa Fenerbahçe 3 yıl daha şampiyon olamayacak. Ali Koç bu kısır döngüden kurtulabilirse Fenerbahçe 7 yıllık çok başarılı bir dönem geçirecek.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar