Ünlü Astrolog Hande Kazanova’dan yatırımcılara yeni yıl uyarısı! Bu tarihlerde borsada işlem yapmayın

Ünlü Astrolog Hande Kazanova’dan yatırımcılara yeni yıl uyarısı! Bu tarihlerde borsada işlem yapmayın
Ünlü Astrolog Hande Kazanova, yeni yıl öncesi borca yatırımcılarını tarih vererek uyardı.

Ünlü astrologlar Hande Kazanova ve Aygül Aydın, 2024 yılının beklentilerini değerlendirdikleri bir YouTube videosu yayınladılar.

Videoda, her iki astrolog da 2024'te küresel anlamda finansal zorlukların beklendiğini ifade ettiler. Finansal olarak riskli bir döneme işaret eden Kazanova, yeni yıl öncesinde borsaya yatırım yapacaklara uyarılarda bulundu ve risklerin olduğu belirli bir zaman dilimini paylaştı.

Kazanova, şu ifadeleri kullandı: "Jüpiter ve Satürn'ün finansal açıdan birleşmesini ele alacak olursak, 15 Ağustos sonrası, özellikle Eylül itibarıyla dünya çapında bankacılık sektörü ve ekonomide ciddi zorluklar yaşanabilir. 2020'de attığımız finansal adımların sınavını vereceğimiz bir döneme girebiliriz. Ekonomik anlamda bir sınav bizi bekliyor."

Astrolog, 21 Nisan'da Jüpiter ve Uranüs'ün birleşimine dikkat çekerek, bu tarihin borsa yatırımcıları için önemli olduğunu belirtti.

Kazanova, endekslerde genel bir düşüş beklendiğini aktararak, "Özellikle mart ve nisan aylarında borsa yatırımlarında dikkatli olmalıyız. Boğa piyasasından çıkıp Ayı piyasasına geçiyoruz" ifadeleriyle bu dönemlerde yatırım yapmanın riskli olabileceğini öne sürdü.

Astrolog, "Aşağı yönlü piyasalarla karşılaşacağımız bir döneme giriyoruz. Bu tarihleri dikkatlice gözlemlemek, ne zaman yatırım yapılacağına dair dikkatli olmak gerekiyor" dedi.

88888.jpg

adadad.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar