Gaziosmanpaşa'da korkutan yangın

Gaziosmanpaşa'da korkutan yangın
Adana’da, hukuk fakültesine girme hayali kuran bir genç kızı “benim üniversitede tanıdığım dekanlar var seni fakülteye aldırırım” diye kandırıp boğazını sıkarak tecavüz ettiği öne sürülen zanlı tutuklandı.

Gaziosmanpaşa'da tahta ve kağıt parçalarının alev almasıyla gecekondu alev topuna döndü. Alevler yan tarafta bulunan beş katlı binanın çatısına da sıçradı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında, gecekondu küle dönerken, çatıda hasar oluştu.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 581 Sokak'ta bulunan gecekonduda saat 20.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tahta ve kağıt parçaları tutuştu. Alevler gecekonduyu sardı. Gecekondu dakikalar içinde alev topuna döndü. Alevler yan tarafta bulunan 5 katlı binanın çatısına da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye sevk edildi. Yangın, itfaiyenin çalışması sonrasın söndürülürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, gecekondu küle döndü. Binanın çatısında da hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar