Ümit Özdağ'dan AKP'nin seçim planına ilişkin açıklamalar

Ümit Özdağ'dan AKP'nin seçim planına ilişkin açıklamalar
Son zamanlarda yapmış olduğu sığınmacı çıkışları ile gündeme gelen Zafer Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaklaşan seçimler öncesi hükümetin son hazırlıklarına dair çarpıcı iddialar dile getirdi. Özdağ, iktidarın AFAD eliyle Suriye'nin kuzeyinde çadır kentler kurarak seçim öncesi 1 milyon Suriyeliyi bu kamplara göndereceğini açıkladı.

AKP'NİN SEÇİM PLANINI AÇIKLADI: KAMP KURACAKLAR!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ''dan iktidarın seçim planlarına dair flaş iddialar geldi. Düzensiz göçmen ve sığınmacı konusunu gündemde tutmak istediğini belirten Özdağ, AKP''nin seçim öncesinde Suriyelilerin bir kısmı için kamplar hazırlayacağını iddia etti.

Cumhuriyet ''ten Mustafa Büyüksipahi''ye konuşan Ümit Özdağ, AKP''nin seçimlere yönelik ciddi bir yatırım yaptığı açıkladı. Ülkede yaşanan sığınmacı sorunun artık hükümet kanadında da rahatsızlık yaratmaya başladığını belirten Özdağ, ''''1 milyon kişiyi seçimlerden öne geri yollayacaklar" dedi.

Ümit Özdağ''ın açıklaması şu şekilde:

Seçimlere yönelik yeni bir yatırım yapıyorlar. AFAD, Suriye''nin kuzeyinde Türkiye''nin kontrol ettiği belirli bölgelerde belirli çadır kentler oluşturuyor. 1 milyon kişiyi seçimlerden öne geri yollayacaklar. Orada bakacağız, gitmeleri için masraf yapacağız, seçimden sonra da geri dönecekler.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar