Uludağ’da Ramazan ayında yoğunluk devam ediyor

Uludağ’da Ramazan ayında yoğunluk devam ediyor

Ramazan ayı ve yaklaşan yerel seçimlere rağmen Uludağ'da turist akını sürerken, son yağışlar pistleri kayak yapmaya elverişli hale getirerek tatilcilerin memnuniyetini artırdı.

Uludağ'da Ramazan ayı boyunca yoğun bir turist akını yaşanırken, son yağışlarla birlikte kar kalınlığı 56 santimetreye kadar yükseldi. Zirvede hava sıcaklıkları -1 ila -10 derece arasında seyrediyor ve artan kar kalitesiyle birlikte pistler kayak yapmaya elverişli hale geldi. Bu durum, kayak sezonunun uzamasını sağlarken oteller de rezervasyonları kabul ediyor ve tatilcileri ağırlamaya devam ediyor.

Sezon sonu indirimlerinden yararlanan tatilcilerden biri olan Berivan Koç, tatilini Uludağ'da geçirmenin keyifli olduğunu belirtti. Kar yağışının güzel olduğunu vurgulayan Koç, kayak yaparak eğlenceli zaman geçirdiklerini ve günlerini kayak yaparak ve akşamları dinlenerek geçirdiklerini dile getirdi.

İndirimden faydalandıklarını ve grup halinde geldikleri için ekstra bir indirim aldıklarını ifade eden Koç, Uludağ'ın ayrı bir atmosfere sahip olduğunu ve her kış sezonunda bu deneyimi tekrarladıklarını söyledi. Maddi imkanları zorlayacak gibi görünse de bu deneyimi yaşamanın önemli olduğunu belirten Koç, Uludağ'ın sunduğu atmosferin eşsizliğine dikkat çekti.