Ülkücüler Kılıçdaroğlu'na Sinan Ateş için teşekkür etti

Ülkücüler Kılıçdaroğlu'na Sinan Ateş için teşekkür etti
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden Cihangir İslam’ın babası, eski Sakarya Milletvekili Nadir Latif İslam için Sakarya’ya giderek aileye taziye ziyaretinde bulundu. Sakarya'da bir ülkücü tarafından Kılıçdaroğlu'na Sinan Ateş davasına sahip çıktığı için teşekkür edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP''li eski İstanbul Milletvekili Cihangir İslam''ın babası eski Sakarya Milletvekili Nadir Latif''in cenazesi sebebiyle heyetiyle birlikte Sakarya''ya gitti. Sakarya''da kendisini gören vatandaşların da sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu''na, bir de teşekkür geldi. 

"ÜSTÜNE GİTTİĞİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN"

Ankara''da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş''in cinayetinde Kemal Kılıçdaroğlu aktif bir yol oynamış ve bu davanın üstünün kapatılmasına izin vermeyeceğini söylemişti. Kılıçdaroğlu''nun Sakarya''da yanına gelen bir vatandaş, “Sakaryalı bir ülkücü olarak çok teşekkür ediyorum Sinan Ateş olayının üstüne gittiğiniz için Allah razı olsun.” dedi

ANKA’nın haberine göre; taziyeden ayrılırken Kılıçdaroğlu’nun yanı gelen bir vatandaş tokalaştı ve “Kemal Bey iyi akşamlar Sakaryalı bir ülkücü olarak çok teşekkür ediyorum Sinan Ateş olayının üstüne gittiğiniz için Allah razı olsun. Bütün arkadaşlar adına konuşuyorum burada” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, edilen teşekküre "eyvallah, üzerine gideceğiz" şeklinde karşılık verirken, vatandaşlardan Sinan Ateş''in mevlütünün okunmasına izin vermeyen müftülüğe de sert tepki geldi. "Camilerde mevlüt dahi okutturmuyorlar Sinan Ateş adına" diyen vatandaşa Kılıçdaroğlu, "Onu biliyorum haberim var, takipçisi olacağız bu olayın da ayrıca" diye yanıt verdi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar