Ülkedeki sorunlar yerine neden CHP gündemde? Semra Dinçer'den farklı yorum

Ülkedeki sorunlar yerine neden CHP gündemde? Semra Dinçer'den farklı yorum
CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, CHP Eskişehir İl Kongresi’nde; “Ülkede derin sorunlar olmasına rağmen ne yazık ki sadece ve sadece CHP konuşuluyor. Çünkü bu da bir iktidar oyunudur. Çünkü iktidar şunu gördü ki bu ülkede 25 buçuk milyon insan onu istemiyor" dedi.

CHP Eskişehir İl Kongresi, Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Kongrede CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer'in yaptığı konuşma dikkat çekti.

"KAYBETTİĞİMİZ İÇİN YIKIMIMIZ BÜYÜK OLDU"

“Devletin bütün imkanlarını kullanan bir iktidar bununla birlikte yalanların, montajların, iftiraların havada uçuştuğu, haksız rekabetin olduğu bir seçim geçirdik. Ama bütün bu imkansızlıklara, bütün bu haksızlıklara ve bütün bu zorluklara rağmen biz bu ülkede 25 buçuk milyon vatandaşın oyunu aldık. Yani yüzde 48. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hemen hemen her iki kişiden birinin tercih ettiği kişi oldu. Ama olmadı. Kazanamadık. Umudumuz büyüktü. Kaybettiğimiz için de yıkımımız da büyük oldu.

“25 BUÇUK MİLYON İNSAN ONU İSTEMİYOR”

Yaklaşık 4 aya yakındır ülkede derin sorunlar olmasına rağmen ekonomik ve sosyal adaletin olmadığı bir ülke, eğitim, sağlık sorunlarının had safhada olduğu ülkede ne yazık ki sadece ve sadece CHP konuşuluyor. Çünkü bu da bir iktidar oyunudur. Çünkü iktidar şunu gördü ki bu ülkede 25 buçuk milyon insan onu istemiyor. Ve bu 25 buçuk milyon insanın farklı ideolojilerden, farklı partilerden, farklı yapılardan 25 buçuk milyon insanı CHP’nin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bir çatı altında toparlayabildi.

Ne yapması lazım? Bu çatıyı çatırdatması lazım. Bu 100 yıllık ulu çınarı sallaması lazım. Ama şunu bilmiyor ki, dünyada çok nadirdir 100 yıllık partiler. Biz de o nadir partilerden birinin üyesi olmanın gururunu yaşıyoruz. Ben bütün üyelerimizin bu çınarı ne kadar sallamaya kalkarsa kalsınlar o çınardan bir tane yaprak ile aşağıya düşüremeyecektir.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar