Uğur Ozan Sulak'tan flaş açıklama: Fenerbahçe'de Bjelica-Itoudis gerilimi

Uğur Ozan Sulak'tan flaş açıklama: Fenerbahçe'de Bjelica-Itoudis gerilimi
Ünlü basketbol yorumcusu Uğur Ozan Sulak, Fenerbahçe'deki Nemanja Bjelica gerçeğini açıkladı

Türk Hava Yolları EuroLeague'de 2-2 ile beşinci maça gelen Fenerbahçe Beko-Olympiakos serisinde, Kaunas'a giden taraf Pire ekibi oldu.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi 5’inci maçında Olympiacos’a deplasmanda 84-72 mağlup olarak seriyi 3-2 kaybetti.

Sezon başı Itoudis ile yeni bir yapılanmaya giden ve ilk sezonunda play-off yapan Fenerbahçe için yeni bir yapılanmaya göre başarılı sayılabilecek bir iş çıkardığı aktarılıyor.

.jpg

Takımda bu sezon fark yaratması beklenen Profesör lakaplı Nemanja Bjelica, sakatlığı sebebi ile takımla çoğu maçı kaçırdı ve doğal olarak bekleneni veremedi.

Bunun dışında oyuncunun seneye devam edip etmeyeceği de belirsizliğini koruyor.

Basketbol yorumcusu Uğur Ozan Sulak, Bjelica ve Itoudis arasında bir gerginlik olduğunu ve Sırp 4 numaranın takımda kalmasının mümkün olmadığını söyledi.

NTV Spor’da konuşan Sulak şunları aktardı:

“Itoudis’in Bjelica ile arasında sorun var. Orada bir şeylerin kopuk olduğu belli. Sağlık durumuyla alakalı değil bazı şeyler ve yani kaldığı bir senaryoda kalması doğru mu? Ya da çok mümkün mü? Zannetmiyorum. Itoudis’in gitmesi halinde takımda kalır. Itoudis’in de sözleşmesi devam ettiği için gitmeyeceğini düşünürsek neden ayrılsın? Neden kalmasın ki?”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar