Uğur Ozan Efes'in ilgilendiği koçu açıkladı: Ergin Ataman yerine o isim bekleniyor

Uğur Ozan Efes'in ilgilendiği koçu açıkladı: Ergin Ataman yerine o isim bekleniyor
Basketbol yorumcusu Uğur Ozan Sulak'ın aktardığına göre Anadolu Efes, gelecek sezon takımın başına Pablo Laso'yu getirmek istiyor. Fakat Laso'nun başka bir takıma söz vermesi sebebi ile transferin askıda olduğunu iletti.

ZÜLEYHA ÖNCÜ/GÜNBOYU

Bu sezon hem Türkiye Ligi’nde hem EuroLeague’de istediği sonucu alamayan Anadolu Efes, gelecek sezona ilişkin büyük bir soru işareti var.

Ergin Ataman’ın Clyburn ve uzun rotasyonuna yaptığı eklemeler ile üçlü taç yapması beklenirken, kırılgan bir takım olarak sezona devam eden Efes, Fenerbahçe Beko’ya 103-86 yenilmesi ile EuroLeague’de play-off dışı kaldığı. Avrupa’da 16 galibiyet 17 mağlubiyet alan Efes 10’uncu sırada. Türkiye Ligi’nde ise 4. sırada.

Ataman’ın takımda kalıp kalmayacağı konusunda belirsizlik sürerken, basketbol yorumcusu Uğur Ozan Sulak, Efes’in eski Real Madrid antrenörü Pablo Laso’dan haber beklediğini söyledi.

12 Dev Adam’ın koçu Ergin Ataman’ın ise Panathinaikos ile sıcak temaslar içerisinde. Atina ekibi Ataman dışında Laso ile de sıcak temasta. Laso''nun söz verdiği takımın Pana olduğu Yunan basınında geçmişti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar