Uğur Dündar medya kuracağını açıklayan ünlü ismi yerden yere vurdu: Kendini devrimci Che sanan asalak Barbie

Uğur Dündar medya kuracağını açıklayan ünlü ismi yerden yere vurdu: Kendini devrimci Che sanan asalak Barbie
Gazeteci Enver Aysever ve Uğur Dündar arasındaki soğuk savaş devam ederken Dündar’dan yeni bir hamle geldi. Dündar, medya kuracağını açıklayan Aysever’i bakın nasıl yerden yere vurdu.

Gazeteci Uğur Dündar ile Enver Aysever arasında sular durulmuyor. Uğur Dündar, daha önce defalarca kendisini hedef göstererek çeşitli iddialar ortaya atan Enver Aysever’i bu kez ti’ye aldı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dündar “Bilmesek, tanımasak sanırsın Bolivya dağlarında faşistlerle çarpışan Che Guavera! Oysa CHP'li belediyelerden mamalandığı için Cumhuriyet Gazetesi'nden kovulan asalak Barbie! Belediye hortumu kesildiğinden şimdi takipçilerine avuç açıyor. Neymiş, faşistlere karşı medya kuracakmış” dedi.

w-001.jpg

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yaptığı toplantının ardından istifasını sunmuştu. Dündar, bir süre uzaklaştıktan sonra geri dönme kararı almıştı.

Dündar'ın aldığı bu kararın ardından Enver Aysever de “İstifa ediyorsun ergen gibi, 1 saat geçmeden geri dönüyorsun. İnsan sözünün eri olmalı” diyerek tepkisini göstermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar