Uğur Akkuş Ebru Şallı'ya ferrari gibi kadınsın dedi! Deniz Akkaya çifte öfke kustu

Uğur Akkuş Ebru Şallı'ya ferrari gibi kadınsın dedi! Deniz Akkaya çifte öfke kustu
Uğur Akkuş eşi Ebru Şallı'ya Şık giyimi ve güzelliğinden etkilendim. Ferrari gibi kadın" deyince Deniz Akkaya çifte öfke kustu. Akkaya, "Sen nesin karşı tarafın sarı taksisi mi?" dedi.

Uğur Akkuş ve Ebru Şallı geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. İş insanı Akkuşun eşine, "Ofise geldi tırnaklar bembeyaz, en sevmediğim oje rengi. Hiç bakmadım bile yüzüne! 'Bu ne ya? Biz buna yatırım mı yapacağız?' diye düşündüm. İş görüşmesi için yemeğe çıktık. Şık giyimi ve güzelliğinden etkilendim. Ferrari gibi kadın" deyince magazin dünyası sallandı. 

ugur-akkus-ebru-salli-ya-ferrari-gibi-kadin-14147656-2277-m-001.jpg

"SEN NESİN KARŞI TARAFIN SARİ TAKSİSİ Mİ"

Bir dönem Ebru Şallı ile aynı podyumları paylaşan eski modelin hedefinde sadece Uğur Akkuş değil Şallı'da vardı. Instagram hesabından kırmızı bir Ferrari fotoğrafı paylaşan Deniz Akkaya, ünlü çifti paylaşımıyla adeta topa tuttu. Paylaşımında "Eşini Ferrari'ye benzetip bunu iltifat saymak ve eşinin bunu çok beğenmesi. Bir de ağızdan kaçma değil, kendin bilerek, isteyerek, övünerek paylaşmak bu söylemi... Peki sormazlar mi sen nesin karşı tarafın sarı taksisi mi? Bir kadın ve bir adam... İlişkisini daha iyi özetleyemezdi" ifadelerini kullanan Akkaya, hem Şallı'yı hem de Akkuş'u ağır bir dille eleştirdi.
 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar