Ünlü oyuncudan boşanma sonrası açıklama geldi

Ünlü oyuncudan boşanma sonrası açıklama geldi
Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 17 yıllık hayat arkadaşı Nazan Güneş ile geçtiğimiz günlerde kavgasız gürültüsüz tek celsede boşandı. Geçtiğimiz hafta Nazan Güneş ile yollarını ayıran Ufuk Özkan, boşanmanın ardından ilk kez konuştu.

''Geniş Aile'' dizisiyle tanınan Ufuk Özkan, boşanmanın ardından ilk kez açıklama yaptı. Eski eşi Nazan Güneş''e hala çok değer verdiğini, küs bir şekilde ayrılmadıklarını dile getiren Özkan, boşanma davasına bile beraber gittiklerini belirtti. 

Ufuk Özkan ile Nazan Güneş boşandı

BOŞANMANIN ARDINDAN İLK AÇIKLAMA 

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Nazan Güneş''le 17 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandıran oyuncu Ufuk Özkan, boşanmasının ardından ilk kez konuştu.

"HER GÜN GÖRÜŞÜYORUZ"

Eski eşiyle fikir ayrılığı yaşadıklarını söyleyen oyuncu, "Kavgasız, gürültüsüz 17 yıl yaşadık. Her gün görüşüyoruz. Biz sadece evleri ayırdık." şeklinde konuştu.

Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir? Kaç yaşında, nereli? - Van Havadis Haber

"BOŞANMANIN ARDINDAN YEMEĞE GİTTİK"

Anadolu Ateşi’nin başarılı dansçılarından Güneş ile boşanmalarının ertesi günü bir araya geldiklerini belirten Özkan, "Adliyeye birlikte gittik. Ertesi günü yemeğe çıktık. Sonrasında oğlumuzla vakit geçirdik" ifadelerini kullandı.

ANILARI SİLMEDİ

Son dönemde fazla kilolarından kurtulan ve “Ah Be Birader” filminde kamera karşısına geçen Özkan, eşiyle mutlu günlerinden çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından kaldırmamıştı. Sessiz sedasız yollarını ayıran ikilinin 16 yaşında Eren adında bir oğulları var.

Ufuk Özkan Neden Boşandı? Eşi Nazan Güneş Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? -  Adana Ses Haber

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar