UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu iki maçla devam etti

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu iki maçla devam etti
Avrupa futbolunun en prestijli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta devam ediyor. Son 16 turu ilk maçlarında Napoli ile Barcelona karşı karşıya geldi. İ

talyan temsilcisi Napoli'nin ev sahipliğinde oynanan mücadelede, Barcelona'nın Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski'nin 60. dakikada attığı golle konuk ekip öne geçti. Ancak Napoli, Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'in 75. dakikada kaydettiği golle skoru dengeledi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Barcelona'nın genç yeteneği Lamine Yamal ise, 16 yaş 223 günle turnuvanın eleme aşamasında forma giyen en genç futbolcu unvanını elde etti.

Diğer yandan gecenin diğer önemli maçında ise Portekiz'in Porto takımı, evinde İngiltere'nin Arsenal ekibiyle karşılaştı. Mücadelenin son dakikalarında yaşanan heyecan dolu anlarda Porto'nun Galeno, 90+4. dakikada fileleri havalandırarak takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu sonuçla Porto, sahasında Arsenal'i 1-0 mağlup etmeyi başardı ve tur için önemli bir avantaj elde etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu ilk maçlarının ardından Napoli-Barcelona karşılaşması 1-1 berabere sonuçlanırken, Porto son dakika golüyle Arsenal'i 1-0 mağlup etti. Takımlar rövanş mücadeleleri için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacaklar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar