Ücretsiz diyetisyen hizmeti

Ücretsiz diyetisyen hizmeti
İzmit Belediyesi, kısa bir süre önce şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın anısına adanmış olan Cumhuriyet Yaşam Merkezi'nde ücretsiz diyetisyen hizmeti sunmaya başladı.

"Sağlıklı İzmit, zinde İzmitliler" sloganıyla yola çıkan belediye, yaşam merkezlerinde vatandaşlara ücretsiz diyetisyen desteği sunmaya devam ediyor. Belediyenin bünyesinde görev yapan diyetisyen Emre Damar, Cumhuriyet Yaşam Merkezi'nde hizmet talebinde bulunan vatandaşlarla ilgilenmek üzere görevlendirildi.

Belediye, haftanın beş günü Cumhuriyet Yaşam Merkezi'nde vatandaşlara sabah 08.30 ile akşam 17.30 saatleri arasında ücretsiz diyetisyenlik hizmeti sunuyor. Pazartesi, salı ve çarşamba günleri birinci seanslar, perşembe ve cuma günleri ise kontrol seansları olarak düzenleniyor. Diyetisyen Emre Damar, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, "Vatandaşlar sunulan hizmetten oldukça memnun. Amacımız, halkımıza sağlıklı, sürdürülebilir ve doğru beslenme alışkanlıkları kazandırmak" şeklinde açıklama yaptı.

İzmit Belediyesi, hastalıklarda beslenme, kilo alma, kilo verme, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, çocuk beslenmesi, ergen beslenmesi, sporcu beslenmesi ve kilo yönetimi gibi konularda ihtiyaca göre destek sağlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar