Ubisoft, "Ghostwriter"ı tanıttı: NPC'ler için metinler oluşturacak!

Ubisoft, "Ghostwriter"ı tanıttı: NPC'ler için metinler oluşturacak!
Ubisoft, video oyun geliştirmek için kullanacağı yeni yapay zeka aracı "Ghostwriter"ı, oyunlardaki NPC'ler için konuşma metinleri üreterek gerçekliği arttırması için tasarlandı.

Ubisoft''un duyurduğu yapay zeka aracı "Ghostwriter", Ubisoft''un gelecekteki oyunlarında NPC''ler için konuşma metinleri oluşturup, oyunculara daha gerçekçi bir deneyim sunacak.

Ubisoft''un Ar-Ge birimlerinden La Forge tarafından geliştirilen Ghostwriter ile ilgili yapılan açıklamalarda, bu yapay zeka aracının metin yazarlarını işinden etmek için geliştirilmediği ifade edildi. Ubisoft''a göre Ghostwriter, senaristlerle iş birliği içerisinde geliştirildi ve bu sayede NPC''ler için hem en iyi hem de en gerçekçi metinlerin oluşturulması sağlayacak. Şirket, yapay zeka aracının senaristlerin işlerini kolaylaştıracağını belirtti.

Ubisoft’un yaptığı açıklamada, yapay zeka aracının ilerleyen dönemlerde tüm senaristlere açılacağı ve böylelikle aslında video oyun dünyasında yeni bir sayfanın açılmasının beklendiğini kaydetti.Ayrıca, bugüne kadar görülmemiş gerçekliklere sahip metinler üretebilecek ve bu sayede oyunlardaki hikaye anlatıları derinleştireceğini ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar