Twitter'da mavi tik isyanı! Elon musk o ünlü isimleri es geçti

Twitter'da mavi tik isyanı! Elon musk o ünlü isimleri es geçti
Milyonlarca kullanıcıya sahip Twitter'da, Twitter Blue abonesi olmayan mavi tikli hesapların rozetini kaldırıldı. Ücreti ödemeyen onlarca ünlü isimlerden tepki yağdı. Elon Musk ise kendi sosyal hesabı üzerinden üç kişinin abonelik ücretini kendisinin ödediğini söyledi.

COŞKUN ÇELİK/GÜNBOYU

Twitter Blue aboneliği olmayan hesapların mavi onay rozeti dün kaldırıldı.  Ayda 8 dolar olan Twitter Blue ücretini bazı ünlüler için ödediğini açıkladı.

Türkiye’de Android ve iOS sürümünde aylık 209 TL ve yıllık 2 bin 199 TL, web sürümündeyse aylık 177 TL ve yıllık 1852 TL seçenekleriyle kullanıcılara sunuluyor. 

Twitter Blue ücretinin fiyatı açıklanır açıklanmaz NBA yıldızı LeBron James, parayı vermeyeceğini söylemişti. Bunun üzerine  Musk, abonelik ücretini 20 dolardan 8 dolara çekmişti.

Teknoloji milyarderi, abonelik fiyatına daha önce tepki gösteren NBA yıldızı LeBron James, ünlü yazar Stephen King ve Uzay Yolu’ndaki (Star Trek) Kaptan Kirk rolüyle ünlenen William Shatner’ın hesaplarının parasını kendisinin ödediğini açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar