Twerk dansıyla çok konuşulan Memleket Partili genç canlı yayında anlattı: Vekil adaylığından çekilmesi için kaç para teklif ettiler?

Twerk dansıyla çok konuşulan Memleket Partili genç canlı yayında anlattı: Vekil adaylığından çekilmesi için kaç para teklif ettiler?
Memleket Partisi'nin Zonguldak'ta 5. sırada aday gösterilen ve dans videoları yüzünden partisi tarafından soruşturma başlatılan Cem Saygı, partisi tarafından istifaya zorlandığını ve tehdit edilerek para teklifi edildiğini öne sürdü.

MEHMET AKİF ERDEM/GÜNBOYU

Memleket Partisi''nin 14 Mayıs seçimleri için Zonguldak 5. sıra adayı Cem Saygı''nın dans görüntüleri sosyal medyada viral olmuştu. Görüntülerin ardından Memleket Partisi Genel Merkezi''nin inceleme başlatmıştı.

Dans gösterine birçok vatandaşlar tarafından tepki gelmişti. Memleket Partisi Genel Merkezince konuyla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Memleket Partisi’nin  eski Zonguldak Milletvekili Adayı Cem Saygı, katıldığı Kanal Z yayında dans vidosunun gündem olmasının ardından başına gelenleri anlattı.

Saygı, istifa etme sürecini anlatırken nedeninin arkasındaki Genel Merkez olduğunu ileri sürdü. 

Kazal Z Sunucu Neriman Dengiz'', Saygı’yı programa çıkarmamaları yönünde Memleket Partisi Genel Merkezi’nden talimat geldiğini ancak kulak asmadıklarını belirtti. Saygı ise beni tehdit ettiler  “istifa ettikten sonra yüzme bakmadılar” dedi.

Saygı, konuk olduğu Z TV canlı yayınında tehdit edilerek, 20 bin TL para teklif sunulduğunu açıkladı.  Saygı, "Ben para talep etmedim, onlar bana para teklif ettiler. İlk başta yok dedim. Sonra ısrar ettiler. ''Kabul etmezsen savcılıkla uğraşırsın'' dediler" ifadelerini kullanan Saygı, "Bunlar bana 20 bin lira para teklif ettiler. Dediler ki: ''Sen çekil, biz seni ilçe başkanı yapacağız, yönetim kurulu üyesi yapacağım.'' Ben gidip imza attım, sonra kimse yüzüme bakmadı" sözlerini sarf etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar