TV100’den ayrılan Ece Üner bakın hangi kanala transfer oldu

TV100’den ayrılan Ece Üner bakın hangi kanala transfer oldu
Ünlü televizyon kanalı TV100 ile yollarını ayıran deneyimli sunucu Ece Üner, hangi kanalla anlaştığı ortaya çıktı.

Ece Üner, geçtiğimiz günlerde kendi isteğiyle TV100 Ana Haber'den ayrıldığını kişisel sosyal medya hesabından açıklamıştı. Üner'in yeni adresi belli oldu. Ece Üner kariyerine Sözcü TV'de devam edecek.

Haber spikerliği kariyerine NTV, CNN Türk, Habertürk TV ve Show TV gibi önde gelen kanallarda devam eden Üner, bir süre habercilikten uzaklaşmış ve gündüz kuşağı programlarında yer almıştı. Kanal D'de "Ece Üner ile Susma" programını sunan deneyimli sunucu, 2022 yılının Aralık ayından itibaren ise TV100'de Ana Haber Bülteni'nin sunuculuğunu üstlenmişti. Başarılı ekran yüzü TV100 ile 2024'ün Şubat ayı başında yollarını ayırmıştı.

ECE ÜNER KİMDİR

Ece Üner, 21 Temmuz 1981 İstanbul doğumlu olup, CNN Türk'te genel müdürlük yapmış olan Şanlıurfalı Dinç Üner ve Makedonya göçmeni Ayşe Meral Üner'in kızı. Koç Özel Lisesi ve Koç Üniversitesi Sosyoloji ve Tarih bölümlerinden mezun olan Üner, aynı zamanda Paris Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi almış ve Brüksel'de Avrupa Birliği konusunda eğitim görmüş. Medya ekonomisi, dünya medyası, medya tarihi ve küresel iletişim konularında yazıları ve tezleri bulunan Üner, Diyalog, Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu dönem birincisi olarak tamamlamış. Meslektaşı Deniz Bayramoğlu ile 2013 yılında evlenen Üner'in, 12 yıl boyunca atletizmle uğraşarak İstanbul ve Türkiye dereceleri elde ettiği biliniyor.

7.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar