Bir mucize kurtuluş daha: 176 saat sonra enkazdan sağ kurtarıldı!

Bir mucize kurtuluş daha: 176 saat sonra enkazdan sağ kurtarıldı!
TV100 canlı yayını saniye saniye bir mucizeye tanıklık etti. Hatay’da büyük depremin ardından enkaz altında kalan bir kadın 176 saatin ardından sağ olarak kurtarıldı.

TV100 izleyicilerine mutluluk gözyaşları döktürecek bir anı yaşattı. 10 ilde büyük yıkıma ve can kaybına neden olan depremin ardından mucize kurtuluşlar devam ediyor. TV100 o mucizelerden birine tanıklık ederek duygu dolu anlar yaşattı. enkaz altında kalan 70 yaşındaki Nuray Gürbüz, 176 saatin ardından sağ olarak kurtarıldı. 

TV100 canlı yayınında mucize bir kurtuluş yaşandı. Enkaz altında kalan bir kadın ekiplerin canla başla mücadelesi sonrası sağ olarak kurtarıldı. muhabiri Gülnur Saydam o anları saniye saniye izleyicilere anlattı.

Hatay''da çöken evin enkazında yapılan çalışmalarda bir depremzedeye sağ olarak ulaşıldı. Arama kurtarma ekiplerinin canla başla mücadelesini olay yerinden aktaran TV100 muhabiri Gülnur Saydam, depremzede Serap Dönmez''in depremin üzerinden geçen yaklaşık 176 saatin ardından sağ olarak kurtarılma anlarını canlı yayında ekranlara taşıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar