Türkşeker'e 115 sürekli işçi alınacak! İşte alım şartları...

Türkşeker'e 115 sürekli işçi alınacak! İşte alım şartları...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalara çeşitli branşlarda çalıştırılmak üzere işçi alınacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, X hesabından yaptığı duyuruda Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalara birçok branşta çalıştırılmak üzere 115 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.

Bakan Yumaklı, paylaşımında "Türkşeker bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 115 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımız köklü kuruluşumuzun gücüne güç katacak. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

yumakli.png

BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHİ BELLİ OLDU

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, işçi alımına dair detaylar da kamuoyu ile paylaşıldı. Açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı kuruluş olan Türkşeker AŞ fabrikalarında İş Kanunu kapsamında sürekli işçi alımı yapılacağı belirtilirken, bu alımla ilgili şartların 6 Kasım tarihinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesinde yayımlanacağı ifade edildi.

Sürekli işçilere ilişkin dağılım listesi ise şöyle açıklandı:

22 mekaniker buhar kazanları teknisyeni, 19'ar makine teknisyeni ve metal teknolojisi teknisyeni, 18 elektrik teknisyeni, 14 makine bakım onarım teknisyeni, 4'er montaj-kaynak, torna freze ve CNC işçisi, 3'er endüstriyel otomasyon teknisyeni, döküm teknisyeni, atölye işçisi, 2'şer kalite kontrol işçisi ve vinç operatörü, birer talaşlı imalat teknikeri, talaşlı imalat teknisyeni olmak üzere toplam 115.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar