Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti "Gaddar" dizisine konu oldu

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti "Gaddar" dizisine konu oldu
NOW TV'de yayınlanan Gaddar dizisinde geçen ay İzmir’de öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge'nin yaşadığı acı olay konu edinildi.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Gaddar dizisi, son bölümlerinde ülkemizi derinden sarsan bir olayı konu alarak izleyicileri adeta ekrana kilitlemişti. Geçtiğimiz ay İzmir'de yaşanan taksici cinayeti, diziye de yansıdı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre İzmir'de 'üşümesin diye' aracına aldığı yolcuyu taşıyan taksi şoförü Oğuz Erge'nin acı dolu hikayesi, Gaddar dizisinin senaryosuna işlendi. Hürer Ebeoğlu'nun kaleminden çıkan senaryo, Ay Yapım imzasıyla ekrana taşındı.

Dizide Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı 'Gaddar' lakaplı Dağhan karakteri, 2 çocuk babası olan taksici Rüstem Ayaz'ın ölümüyle sonuçlanan bu acı olayın intikamını almıştı. Gaddar, katili bulup onu acımasızca cezalandırdıktan sonra cesedini taksicinin babasının yaşadığı sokağa asmıştı. Bu olay, Gaddar karakterini taksici camiasında bir kahramana dönüştürdü.

Gaddar dizisi, gerçek hayattan ilham alarak toplumsal sorunlara da dikkat çekmeyi sürdürüyor. İzleyiciler, her bölümde yeni bir olayın nasıl ele alınacağını merakla bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar