20 Eylül Türkiye’yi etkisi altına alacak... Gizemli konuların yazarı 'o gün sır defteri açılacak' dedi tarih verdi

20 Eylül Türkiye’yi etkisi altına alacak...  Gizemli konuların yazarı 'o gün sır defteri açılacak' dedi tarih verdi
Bir süredir sosyal medya platformlarında 20 Eylül 2023 tarihi hakkında ilginç iddialar ortaya atılmaya başladı. 20 Eylül’ün Türkiye için kritik bir gün olduğunu iddia eden gazeteci ve yazar Haluk Özdil’in konuşmaları sosyal medyada hızla yayıldı. Özdil’in iddialarının ardından simpsonlar da yer altından bilinmeyen bir şeyin çıktığına dair bir video paylaştı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

O gün sır defterinin açılacağını ve Türkiye için kritik bir gün olduğunu iddia eden gazeteci ve yazar Haluk Özdil'in ardından bir dizi teori daha konuşuldu. Bu açıklamalar TikTok'ta viral oldu.

Gazeteci ve yazar Haluk Özdil geçen aylarda çok konuşulan bazı iddiaları açıkladı. Özdil, 20 Eylül'ü işaret ederek "Gördüklerinize inanamayacaksınız" ifadelerini kullandı.

20 Eylül Çarşamba günü sır defteri açılacak, diyen Özdil "Türkiye için mucizevi gelişmeler ile karşılaşacağız" dediği videosu sosyal medyada viral oldu.

7u.jpg

"20 EYLÜL'DE YER ALTINDAN BİR ŞEY ÇIKACAK!"

Gazeteci ve yazar Haluk Özdil çektiği videolarda 'Bu mucizeleri gökyüzünden beklemeyin çünkü yer altından gelecek' iddiası ile oldukça dikkat çekti.

"GERİ SAYIM ÇOKTAN BAŞLADI"

Özdil, videolarında 20 Eylül'de gerçekleşecek ilginç olaylar için geri sayımın başladığını belirtti: 'Bana inanmayanlar ve söylediklerimi anlamayanlar olacaktır. O günü bekleyin' dedi.

İşte simpsonlar da da çok konuşulan o video

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar