Türkiye’ye geri dönen Gökhan Özen’den iddialı açıklama: Ülkeyi terk etmesinin sebebini açıkladı

Türkiye’ye geri dönen Gökhan Özen’den iddialı açıklama: Ülkeyi terk etmesinin sebebini açıkladı
Şarkılarıyla 2000’li yılların başında fırtınalar estiren Gökhan Özen, 7 yıl aranın ardından ilk kez Türkiye’de görüntülendi. Şarkıcı Özen, herkesin merak ettiği soruyu da cevapsız bırakmadı.

Kariyerine radyo programcılığıyla başlayan ardından 2000’li yılların başında çıkardığı ‘Özelsin’ ve ‘Duman Gözlüm’ albümlerinde yer alan parçalarıyla herkesin gözdesi haline gelen ünlü şarkıcı Gökhan Özen, yıllar sonra ilk kez görüntülendi.

7 yıl önce aldığı radikal bir kararla Türkiye’den Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles şehrine taşınan şarkıcı Özen, herkesin merak ettiği ‘Neden ülkeyi terk etti?’ sorusunu da cevapladı.

‘BEN YOKKEN BİLE MÜZİĞİM BURADAYDI’

Snob Magazin’de yer alan habere göre; Geçtiğimiz akşam Bebek’te görüntülenen ünlü şarkıcı Gökhan Özen, uzun süredir neden ABD’de yaşadığına ilişkin açıklamasının yanı sıra merakla beklenen konser turnesine ilişkin bilgileri de paylaştı.

İlk kez İstanbul Kuruçeşme Açıkhava’da konser vermeye hazırlandığını ifade eden şarkıcı Özen, "Yedi sene burada değildim ama müziğim buradaydı. 2.5 sene önce bir albüm çıkartmıştım ‘Firardayım’ diye. O da yine listelerde haftalarca kaldı. O bakımdan ben yokken bile müziğim buradaydı. Bu süreçte Türkiye’ye çok gittim geldim. Konser vermiyordum. Son iki senedir sevenlerimin yazdığı mesajları Amerika'da okurken çok duygulandım ve konser vermeye karar verdim."

‘TÜRKİYE’DE ÜSTÜNE KOYABİLECEĞİM BİR ŞEY KALMADI’

Muhabirlerin “Büyük bir pop stardınız. Türkiye’de bütün şarkılarınız çok seviliyordu. Neden bırakıp gittiniz peki?” sorusuna ise Özen, "Temelli gitmedim aslında. Amerika’ya gidiş sebebim Amerika’da bir plak şirketi kurmaktı. İngilizce şarkılar yazabilmekti ve bu yazdığım İngilizce şarkıları dünyaya paylaşabilmekti. " diyen ünlü şarkıcı açıklamasının devamında ise iddialı sözlere imza attı.

Özen, ‘’Plak şirketimden dünya yıldızı çıkartmak için gittim. Türkiye’de üstüne koyacağım başka bir şey kalmadığını düşündüm. Albümlerim milyonlar sattı, sevenlerim ile buluştum. Birçok konser verdim. Bu sebeple gittim Amerika’ya. Şimdi döndüm ama yine temelli dönmedim. Uzun süre burada kalıp Türkiye turnemi tamamlayana kadar kalacağım. Sevenlerim ‘Artık biz sana doyduk. Özlemimizi giderdik’ diyene kadar birkaç ay burada kalacağım." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar