Türkiye'nin ünlü tesettür markası satıldı: Yeni sahipleri herkesi şaşırttı

Türkiye'nin ünlü tesettür markası satıldı: Yeni sahipleri herkesi şaşırttı
Tesettür giyim sektöründe 13 yıldır faaliyet gösteren öncü marka Modanisa'nın satıldığı duyuruldu.

2011 yılında Kerim Türe ve beraberindeki arkadaşlarının kurduğu Modanisa, tesettür giyimde güçlü bir marka haline geldi. Bu önemli markayla ilgili büyük bir gelişme yaşandı.

Alternatif portföy yönetim şirketi Re-Pie Portföy, e-ticaret ve online giyim platformu Modanisa'nın tümünü satın aldı.

m.webp

Re-Pie Portföy Embedded Girişim Sermayesi Fonu'ndan (GSYF) yapılan açıklamaya göre, şirket, bu yıl karlı büyüme stratejisini yeni mağazalarla hızlandırmayı hedefleyen Modanisa'ya 12 milyon dolarlık yeni bir yatırım gerçekleştirdi.

m2.webp

Re-Pie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, yaptığı açıklamada, Modanisa'nın Türk tekstilinde ve modern modada dünya çapında büyük bir başarı elde ettiğini vurguladı. Çamlıbel, Modanisa'yı portföylerine eklemekten memnuniyet duyduklarını belirterek, şirketin ihracattan elde ettiği yüksek gelirlerle dünya genelinde milyonlarca tüketicinin ilgisini çektiğini ifade etti.

m3.jpg

MODANİSA'DAN AÇIKLAMA

Çamlıbel, "Modanisa'nın online platformları aracılığıyla dünya genelinde milyonlarca tüketicinin ilgisini çektiği ve elde ettiği marka değerini, fiziksel mağazalarla daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Bu yıl Modanisa'nın agresif büyüme stratejisini desteklemeye devam ederek, Türkiye'den yeni bir unicorn'un doğmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar