Türkiye'nin en büyük şirketi kepenkleri indirdi! Binlerce çalışan işsiz kaldı

Türkiye'nin en büyük şirketi kepenkleri indirdi! Binlerce çalışan işsiz kaldı
Türkiye'nin en büyük şirketi iflas etti ve 5 fabrikada faaliyet durduruldu. Binlerce çalışan ise işten çıkarıldı.

Pandeminin ardından yaşanan ekonomik kriz, tüm sektörleri etkilemeye devam ediyor. Özellikle ham madde fiyatlarının artması ve tedarik sorunları, şirketlerin iş yapma olanaklarını zorlaştırdı.

img-3822.jpeg

Gaziantep ve Düzce Organize Sanayi Bölgeleri'nde toplam 5 fabrikada faaliyet gösteren dev bir şirketin iflas ettiği duyuruldu. Bu gelişme, piyasalarda şok etkisi yarattı. İflas eden şirketin 5 fabrikasında toplam 150.000 metrekarelik kapalı alanda faaliyet yürütülüyordu ve bu fabrikaların kepenkleri indirildi. Binlerce çalışan ise işten çıkarıldı.

yeni-proje-2024-03-31t101902-022.jpg

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ŞİRKETİ İFLAS ETTİ

Gaziantep ve Düzce Organize Sanayi Bölgeleri'nde toplam 5 fabrikada 150.000 metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en büyük polyester elyaf üreticisi olan Gama Recycle, son dakika olarak yapılan duyuruyla konkordato ilan etti. Bu haber, piyasalarda büyük şok etkisi yarattı.

5 FABRİKADA KEPENKLER İNDİRİLDİ

Gama Recycle, Türkiye'nin en büyük geri dönüşüm polyester fabrikasıdır ve aylık 3000 tonun üzerinde polyester elyaf üretim kapasitesine sahiptir. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Gama, geri dönüşüm sektöründe tek Ar-Ge Merkezi olan firmadır.

yeni-proje-2024-03-31t101915-987.jpg

BİNLERCE ÇALIŞAN KAPI DIŞARI EDİLDİ

İflasın ardından şirkette çalışan binlerce kişinin işten çıkarılacağı öğrenildi ve şirketin bu konuda atacağı adımlar merak konusu haline geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar