Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı

Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı
Türkiye'de İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a bilgi verdikleri iddia edilen 7 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'ın Türkiye'deki faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan bir soruşturma çerçevesinde; adres tespiti, uçuş bilgileri gibi hassas bilgileri maddi menfaat karşılığında MOSSAD'a bilgi olarak verdikleri iddia edilen 9 şüpheli belirlenmiş, 7 şüpheli yakalanmıştı. Tespit edilen şüphelilerden 2'sinin daha önceki operasyonlarda tutuklanarak cezaevinde gönderildiği, 7'sinin ise daha önce hakkında işlem yapılmadığı ifade edilmişti.

7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Konuyla alakalı emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na gönderilen. Burada Savcılığa ifade veren şüphelilerden 7'si çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheliye ise çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol tedbiri uygulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar