Türkiye bu olayla sarsılmıştı! Cani eski eşe istenilen ceza belli oldu

Türkiye bu olayla sarsılmıştı! Cani eski eşe istenilen ceza belli oldu
Samsun’da, 5 yaşındaki kızının gözü önünde eski karısını bayıltana kadar döven İbrahim Zarap hakkında “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 18 yıla kadar istendi.

Samsun'da sokak ortasında 5 yaşındaki çocuğunun önünde eski eşi Emriye Metegül'ü (24) öldüresiye döven İbrahim Zarap hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "mala zarar verme" suçlarından 18 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olay, 6 Mart günü saat 21.00 sıralarında Canik ilçesi Karşıyaka mahallesinde meydana geldi.

YÜZÜNÜ TANINMAZ HALE GETİRMİŞTİ

27 yaşındaki İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızlarını teslim etmek için 3 sene önce boşandığı Emriye Metegül ile ilçe meydanında bir araya geldi.

Zarap, burada küçük kızının gözü önünde eski eşine tekme- tokat saldırdı. Zarap'ın, bayılıp yere yığılan kadını tekmelediği anlar cep telefonu ile görüntülendi.

Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emriye Metegül ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adliyeye sevk edilen Zarap tutuklandı.

Yüzüne ve başına aldığı darbeler nedeniyle tanınmaz hale gelen Emriye Metegül, 5 gün sonra tedavi gördüğü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu oldu.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Poliste, uyuşturucu kullanmak ve satmaktan çok sayıda kaydı bulunan İbrahim Zarap'ın babasına ait aracı çaldığı için de hakkında hırsızlık suçundan işlem yapıldığı ortaya çıkmıştı.

suc-ic.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar