Turkish Airlines EuroLeague’de playoff ateşi bu akşam yandı.

Turkish Airlines EuroLeague’de playoff ateşi bu akşam yandı.
Etabın açılışını AS Monaco ile Maccabi Playtika Tel Aviv yaptı. Salle Gaston Medecin’de, Monaco’nın evinde başlayan playoff serisinde ilk maçı İsrail temsilcisi kazandı.

Başa baş geçen bir ilk çeyreğin ardından soyunma odasına gidilirken tek top farkıyla Monaco gerideydi: 33-36. Hücumda oldukça zayıf kalan ev sahibi takımda kaçan serbest atışlara 0/10 gibi bir üçlük isabeti istatistiği eklendi. AS Monaco adına ilk üçlük isabeti ise üçüncü çeyrekte geldi.

Rakibine bir sonraki 10 dakikada 17 sayı attıran Maccabi Playtika Tel Aviv, 24 sayı atarak farkı çift hanelere çıkarmayı başardı. Alpha Diallo’nun takımı oyunun içinde tutan isabetleri, Mike James’in vazgeçmek istememesi Monaco’nun skoru yer yer yakalamasını sağladı. Ancak maçın ilk dakikalarından itibaren sahada yıldız gibi parlayan Wade Baldwin IV faktörü galibiyetin gelmesinde kilit rol oynadı:

  • 20 sayı
  • 6 ribaund
  • 6 asist
  • 26 PIR

EuroLeague playoff serisinin ilk maçını Monaco deplasmanında 500 taraftarının önünde kazanma başarısı gösteren Maccabi, ev sahibi avantajını da cebine koydu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar