Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Fatih Ergin

Fatih Ergin

25. SAAT

Türk Ordusu'na hakaret  bir Makarios'tan  bir de sizden sorulur!

Yıllarca "dinsiz ordu" dediler... Hatırladınız mı?

Türk Ordusu'nun paşalarına "Sütü bozuklar" diyen bu zihniyetin milletvekiliydi, hatırladınız mı?

FETÖ, AKP iktidarından güç alarak kumpaslar kurarken, Türkiye'nin bağırsaklarını temizlediğini söylüyorlar, kumpasların savcısı oluyorlar, miting meydanlarında çetelerden hesap sorduk diye caka satıyorlardı, hatırladınız mı?

Hatta Allah'tan o komutanlarla savaşa gidilmemişti, diyorlardı hatırladınız mı?

AKP'li vekil, cemaatle beraber TSK'ya kumpas kurduklarını itiraf ediyor, bir başka AKP'li ise, "Darbeci Kemalistlerle FETÖ'yü birbirine kırdırmak suretiyle yol aldık" diyerek tezgâhı açık ediyordu... Hatırladınız mı?

"Hatırladınız mı?" diye soruyorum, çünkü unutturmaya çalışanlar var...

Türk Ordusu'na kurulan kumpaslar, doğrudan emperyalizmle bağlantılıydı. AKP ile birlikte adeta bir koalisyon şeklinde ülke yönetimine ortak olan tarikat-cemaatler Birinci Meşrutiyet'ten beri kendilerine engel olan Türk Ordusu'nu tasfiye etmek için ABD'nin kucağında saldırı başlattılar.

Sonuç ise 15 Temmuz oldu...

Orduya olan nefretleri öylesine fazlaydı ki, operasyon 15 Temmuz sonrasında da devam etti, ediyor. 15 Temmuz sonrasını, TSK'yı FETÖ'den arındırarak güçlendirmek yerine, güçsüzleştirmek ve adeta belediye zabıtasının ruh haline sokmak için fırsata çevirdiler...

Bunun en basit örneği, millî bayramlarda TSK'nın illerdeki temsilcisi olan garnizon komutanının protokolden çıkarılmasıdır. Millî bayramların, bayram olmasını sağlayan Türk Ordusu'nun eseri değil miydi? PKK ile mücadelede de ülkenin bekası için erinden generaline kadar şehit veren de bu ordu değil miydi?

Şimdi ise CHP'li Ali Mahir Başarır'ın sözleri üzerinden riya ve takiye çizgilerini yeni bir alanda sergiliyorlar...

Türk Ordusu karşısında "Keşke Yunan kazansaydı" diyen malum merhumu üstat belleyen, FETÖ'nün TSK'ya kumpas kurmasının önünü açan, ordunun içeriden çürümesine yol açan, 15 Temmuz sonrasında ise Türk Ordusu'nun köklerini imha ve saygınlığını yok etme operasyonlarına yeni bir boyut kazandıranlar gözlerimizi yaşartırcasına orduya sahip çıkıyorlar...

Biz sizin sicilinizi, TSK'yı aşağılamakta Makarios'a taş çıkartmanızdan biliyoruz!

Ordu, yargı, STK'lar sizin güneydoğuda çözümcü, Orta Doğu'da ihvancı siyasetlerine, cumhuriyeti başımıza yıkmaya çalışan, demokrasi sadece yanaşma düzenine lütfeden zihniyetlerine itiraz edemez hale geldi... Gelince de beyler için kıymete bindi!

Mesele şu, TSK'nın millî ordu özelliği aşındırılıyor, Türkiye yenilenen askerlik yasası ile askersizleştiriliyor, bunu ortaya koymak da "Türk Ordusu'na hakaret" kapsamına alınıyor...

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları