Türk Hava Yolları'ndan ucuz bilet kampanyası: İşte 299 liraya bilet almak için yapılması gerekenler

Türk Hava Yolları'ndan ucuz bilet kampanyası: İşte 299 liraya bilet almak için yapılması gerekenler
Son günlerde neredeyse uçak fiyatına yaklaşan otobüs bilet fiyatları sonrası pek çok vatandaş tercihini hava yolundan yana kullanmaya başladı. Bu rüzgarı sürdürmek isteyen THY, hazırladığı yeni kampanya ile belirli tarihler arasında alınan yurt içi uçuşların biletlerini 299 liradan satışa çıkaracağını açıkladı.

THY'DEN 299 LİRAYA BİLET! İŞTE İNDİRİM TARİHİ

Benzin ve motorinde yaşanan yükseliş sonrası otobüs bilet fiyatları el yakarken, vatandaş tercihini uçaktan yana kullanmaya başladı. Yaşanan bu gelişme üzerine ise Türk Hava Yolları yeni Bilet kampanyasını duyurdu. Yurt içi uçak biletlerini 299,99 liraya indiren Türk Hava Yolları 2-3 Ağustos 2022 tarihinde biletlerin alınması halinde 1 Aralık 2022 ve 15 Ocak 2023 tarihleri arasında uçuşların gerçekleştirilebileceğini duyurdu.

Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılan uçuşlarda Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacak.

Kampanya kapsamında sunulan ücretler EcoFly ücret sınıfında 299.99 TRY, ExtraFly ücret sınıfında 419.99 TRY, PrimeFly ücret sınıfında 449.99 TL olacak.

Kampanya kapsamında Ecofly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ve iptal işlemlerine izin verilmeyecek.

Kampanya kapsamında 65280 adet koltuk arz edilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar