Türk basın dünyasında 5 yılda büyük başarı! TV100 medya grubu oldu

Türk basın dünyasında 5 yılda büyük başarı! TV100 medya grubu oldu
2019 yılında Türk basın dünyasına güçlü bir şekilde adım atan TV100 kanalı, kısa sürede büyük bir başarıya imza attı.

İstanbul'un medya dünyasında önemli bir yere sahip olan Gülseven Medya Grubu, yeni merkez binasına taşındı.

Tv100 haber kanalı, Show Radyo, Radyo Viva gibi radyoları, Bizimev Tv, Tv100.com ve Medyatava.com'u bünyesinde barındıran grup, İstanbul Şişli'deki 13 bin metrekarelik merkez binasına geçti.

Yeni logosunu kamuoyuna tanıtan Gülseven Medya Grubu, yakın gelecekte bir eğlence ve bir ekonomi kanalı kurmayı planlıyor. Ayrıca, spor ve ekonomi odaklı olmak üzere iki internet sitesi projeleri de hayata geçirilecek.

3434343.jpg

Gülseven Medya Grubu'nun yeni dönemdeki lideri, Tv100'ün kurucu Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer oldu.

Değer, 5 yıldır sürdürdüğü Genel Yayın Yönetmenliği görevini çalışma arkadaşı Tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'e devretti.

Tv100, hafta içi izleyicilerle gündemi belirleyen programlar sunmaya devam ediyor. "Taksim Meydanı" programında haftanın ilk günü gazeteciler Barış Yarkadaş, Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ve iletişimci Ferhat Murat yer alıyor. Grubun yeni ekran yüzleri ise Oya Çebi ve Elif Tümen oldu.

3.jpg

Salı günleri "Doğru Yorum" programında Başak Şengül moderatörlüğünde gazeteci Nedim Şener, güvenlik uzmanı Mete Yarar, eski devlet bakanı Masum Türker ve Tv100 yazarı Hacı Yakışıklı güncel gelişmeleri değerlendiriyor.

Çarşamba ve Cumartesi günleri "Farklı Açılar" programıyla KÜBRA PAR, gazeteci Şaban Sevinç, gazeteci Gürkan Hacır, Prof. Dr. Barış Doster ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk haftanın önemli gelişmelerine ışık tutuyor.

Perşembe günleri "Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık" programında Tv100 yazarı Barış Yarkadaş ve GENAR Başkanı İhsan Aktaş konuk oluyor.

Haftanın özeti ise "Cansu Canan ile Özgür İfade" programında gazeteci Şaban Sevinç, Odatv Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Tv100 yazarı Hacı Yakışıklı, Tv100 yazarı Fuat Uğur ve Prof. Dr. Barış Doster ile sunuluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar