Eski AKP'li vekilden yumruk yumruğa kavga iddiası!

Eski AKP'li vekilden yumruk yumruğa kavga iddiası!
Eski AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez katıldığı bir televizyon programında AKP milletvekillerinin de olduğu bir toplantıda yumruk yumruğa kavga yaşandığını iddia etti.

Eski AKP'li vekilden yumruk yumruğa kavga iddiası!

AKP eski milletvekili ve bir dönem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın doktorluğunu yapan Turhan Çömez Halk TV''de ''Gökmen Karadağ ile Açıkça'' programında iktidar partisindeki iki milletvekilinin de bulunduğu bir toplantıda yumruk yumruğa kavga yaşandığını öne sürdü.

"ERDOĞAN OTORİTERLEŞTİKÇE HATA YAPIYOR"

Erdoğan''ın otoriterleştikçe hata yaptığını söyleyen Çömez,  "Otokrasi seviyesi arttıkça tabanından da kopuyor. Halktan da kopuyor, teşkilatlarından da kopuyor. Teşkilatlarında olup bitenden haberi yok. Zannediyor ki AKP''yi ilk kurduğu o zamanlardaki o ruh, o heyecan devam ediyor. Hayır. AKP teşkilatları çatır çatır dağılıyor" ifadesini kullandı.

"BÜYÜK ENTİRAKALAR DÖNÜYOR"

Teşkilatın içerisinde büyük kavgaların yaşandığını iddia eden Turhan Çömez, taban ile teşkilatın birbirinden koptuğunu söyledi. Çömez programda yaptığı açıklamada; "Büyük entrikalar dönüyor, teşkilatla Genel Merkez çatışma içerisinde, Genel Merkez ve Saray çatışma içerisinde" ifadelerini kullandı.

"GENEL MERKEZ''İN HABERİ DAHİ YOK"

AKP''nin teşkilatında kavga yaşandığına dair iddialarını Çömez şu sözlerle anlattı; "İlini söylemeyeceğim. Bir vilayetimizde, AKP Milletvekilleri kendi aralarında bir toplantı yaptılar. Bir bayan milletvekili de var aralarında. Tartışma öyle bir hale geldi ki birbirleriyle yumruk yumruğa kavga ettiler. Bundan Genel Merkez''in haberi dahi yok. Çünkü kopmuş vaziyetteler. Halktan koptukları gibi teşkilattan da kopmuş vaziyetteler"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar