Tunceli'de kar nedeniyle eğitime yarın ara verildi

Tunceli'de kar nedeniyle eğitime yarın ara verildi
Tunceli'de yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.

Tunceli Valiliği, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle bazı ilçelerde eğitime bir günlük ara verildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, kent genelindeki kar yağışının yaşam şartlarını olumsuz etkilediği belirtilerek, alınan tedbirlerin bir parçası olarak eğitime ara verildiği ifade edildi.

ENGELLİ VE HAMİLE KAMU PERSONELİNE İZİN

Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İlimizde meydana gelen şiddetli kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemiş olup, bu durumdan etkilenen ilçelerde eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." denildi. Yoğun kar yağışının sebep olduğu olumsuz hava koşulları nedeniyle Nazımiye, Pülümür, Hozat, Ovacık ve Mazgirt ilçeleri ile Pertek'teki köy okullarında eğitim-öğretime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de bu olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın izinli sayılacağı ifade edildi. Tunceli Valiliği, vatandaşları ani hava değişikliklerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı ve gerekli tedbirleri almalarını istedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar