Tuna Kiremitçi seçimlere sevinince TRT programı iptal edildi

Tuna Kiremitçi seçimlere sevinince TRT programı iptal edildi
Tuna Kiretmiştçi TRT 2'de davet ediidiği program 31 Mart yerel seçimleri sonucuna sevindiğine yönelik paylaşımları nedeniyle iptal edildi.

Türkiye'de gerçekleşen yerel seçimlerin ardından yaşanan bir olay, tartışmalara neden oldu. Tuna Kiremitçi, seçim sonuçlarına sevinmesi, nedeniyle davet edildiği TRT 2'deki programın iptal edildiğini söyledi.

Tele 1'in haberine göre CHP'nin birinci parti çıktığı yerel seçimler, muhalefet cephesinde sevinçle karşılanırken, bu sevinç paylaşımlarından biri de müzisyen Tuna Kiremitçi'ye aitti. Ancak, Kiremitçi'nin sevinci, TRT 2'de katılacağı bir programa davet edilmesiyle kısa sürede gölgeye düştü.

Yaşanan olayı sosyal medya hesabından duyuran Kiremitçi, şu ifadeleri kullandı: "TRT2’de davet edildiğim program, seçim sonuçlarına sevindim diye, yukarıdan gelen emirle iptal edilmiş. Şaşırdık mı?"

Kiremitçi'nin yaşadığı durum da sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. TRT 2'den konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yaşananların kamuoyunda büyük bir tartışma başlattığı belirtiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar