Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Burak Kalemkar

Burak Kalemkar

Mizah Dili ve Edebiyatı

Tüm müzik gruplarını kapatıyorum!..

Yandaşlıkta sınır tanımayan ben, bu yazımda zirveye çıkacağım. İyi okuyun!

Din Görevlileri Birliği Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Hacı Kurt, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi''nden konserin iptal edilmesini istedi. Kurt, "İsmini cehennemdeki Zakkum ağacından alan grubun vermeyi planlandığı müzikal gösterinin kötülükten başka bir şeye hizmet etmeyeceği herkesin malumudur. Her tarafı çirkef kokan bu programın iptal edilmesi gerekir. Bu programın iptalini Sayın Başkan''dan rica eder, gençlerimizi çok yönlü olarak ifsat edecek olan böyle ahlaksız bir gösterinin günahına ortak olmamasını kendisinden beklerim."

Zakkum isimli müzik grubunun başına bu gelir de, ben durur muyum?

Hemen ülkemizdeki müzik gruplarının ipini çektim.

Duman: Bu grup hemen kapatılmalı. Duman yangını çağrıştırır. Ayrıca ne dumanı? Cigara dumanı mı, anız dumanı mı? Yoksa bu grup "Teknoloji iyi bir şey değildir. Kapatın telefonları, dumanla haberleşin" mesajı mı vermek istemektedir süblülülümünal mesaj ile?

Pentagram: Grubun adının son 4 harfine bakın, GRAM. Bu gram vurgusu ile "Porsiyonlarını küçültün" tavsiyesi veren büyüklerimize laf mı çakılmaktadır? Biz gram gram değil, kilo kilo güzelliklere layığız!

Mor ve ötesi: Yuh diyorum. Senelerin koskoca moru neyiniz yetmiyor da bir de ötesini istiyonuz?

Yeni Türkü: Neden? "Eski türküleri dinlemeyin, türkü bizden dinlenir, bizimkiler yeni türkü" mü demek istiyonuz?(İstiyorsunuz demeyi ben de biliyorum)

Gece yolcuları: Neden gece? Gündüz gözüyle yolculuğun neresi kötü? Mis gibi etrafı seyrederek gitmek varken neden karanlığı özendiriyonuz? Ortaçağ karanlığına zaten elektrik faturalarıyla girmekteyiz, sizin derdiniz bizi zifiri karanlıkta mı bırakmak!

Gripin: Ne biçim isim o öyle. "Aslında Covid-19 yok, basit bir grip bu" mu demektesiniz? Yoksa siz aşı karşıtı mısınız?

Not: 30 Şubat 2023 tarihinde internet üzerinden, solistinin şahsım olduğu müzik grubumun konserine herkesi bekliyorum. Grubumun adı "Zıkkım"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları