Estetiği abarttı! Resmen kendini baştan yarattı…

Estetiği abarttı! Resmen kendini baştan yarattı…
Bir döneme damgasını vuran ‘Adanalı’ dizisinde Pınar karakteriyle hafızalarda yer edinen Tuğçe Özbudak, geçirdiği estetik işlemlerle bambaşka biri oldu. Başarılı oyuncunun şimdiki hâlini görenler eleştiri yağmuruna tuttu.

2008 - 2010 yılları arasında seyircisiyle bir araya gelen ''Adanalı'' dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Tuğçe Özbudak, estetik operasyonlarla bambaşka biri oldu. Geçirdiği estetik operasyonlarla magazin gündeminin dilinden düşmeyen Özbudak, hakkında çıkan estetik haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İlk kez 2006 yılında yayınlanan ''Değirmencinin Kızı'' filmi ile izleyicinin karşısına çıkan Tuğçe Özbudak, Adanalı dizide başrol aldığı ''Pınar'' karakteriyle hafızalara kazınmıştı. O dönemde duru güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Özbudak şimdilerde bambaşka bir görünüme kavuştu.

Özbudak''ın yıllar içindeki değişimi sosyal medyada olay yarattı. 40 yaşındaki oyuncunun, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraflarla gündeme bomba gibi gibi düştü. Özbudak''ın son hâlini görenler kim olduğunu tanımakta zorlandı.

Ünlü isim yaptığı açıklamada; "Yeni bir estetik yaptırmadım ama yine de siz bilirsiniz. Her 2-3 ayda bir, 15 sene önceki hâlimle karşılaştırılmamı artık normal karşılar hâle geldim. Zaten saklamıyorum yaptırdığım işlemleri. Ama her seferinde yeni bir şey yaptırmışım gibi yazılması komik. Ayrıca 15 sene önceki hâliyle kim aynı kalabilir ki? Yetooo" ifadelerini kullanarak hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar