Tuğba Ekinci'den çok konuşulacak 'Kondom' açıklaması

Tuğba Ekinci'den çok konuşulacak 'Kondom' açıklaması
Yaptığı açıklamalarla ve şarkılarla gündem olan Tuğba Ekinci 'Kondom' şarkısının hikâyesini anlattı. Ekinci açıklamasında "Ben bir şov kızıyım" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen şarkıcı Tuğba Ekinci Bize Kaldı programına katıldı. İddialı açıklamalarıyla dikkat çeken Ekinci, Aleyna Tilki’yi, Hande Yener’i çok beğendiğini söyledi.

Her zaman iddiaları paylaşımlar yapan Ekinci kondom şarkısının hikâyesini anlattı. Tuğba Ekinci açıklamasında "Bir Türk kondom firması bana geldi, sosyal sağlık projesi yapmak istediklerini söylediler. İçinde kondom kelimesi geçen şarkılar yazdırmaya başladık.

Kondom albümündeki şarkıların sıralaması; Kondom, Yoksa, Vermem idi. Çıktığı ilk zamanlarda Avrupa’daki MTV’de yayınlandı. O şimdi asker canı neler ister, kondom falan derken memleketin sapığı ilan edildim!" dedi.

"ŞOV KIZI ARADA SAÇMLAR"

"Zengin adam sevmek ucuzluk" sözlerini neden söylediğini itiraf eden Ekinci şoke etti. Ünlü isim bu sözü söyleme sebebini "Manşet atılsın da konuşulayım diye yaptığım şeylerden biri. Ben bir şov kızıyım. Şov kızı arada saçmalar. Burada saçmalamışım" sözleriyle açıkladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar