Tuğba Ekinci AKP’ ye neden oy vermeyeceğini açıkladı

Tuğba Ekinci AKP’ ye neden oy vermeyeceğini açıkladı
Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Tuğba Ekinci, gündüz kuşağında yayınlanan programlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirirken, AK Partiye’ de oyumu vermiyorum dedi.

Hadise, Gülşen gibi ünlü isimlere sert çıkan Tuğba Ekinci, bu kez de Seda Sayan’a sert çıktı. Ekinci, Sabahın Sultanı Seda Seyan’a konuk olan kişileri paylaşarak sitem etti.

Sabahın Sultanı Seda Seyan’a konuk olan Karamanlı çift Murat ile Havvanur''un ev krizi günlerdir ekrana gelirken baba Esef Bey de ekrana çıkmıştı.

O anları izleyen Tuğba Ekinci bu tarz programları eleştirerek "Bu programlar Türkiye''ye ne katabiliyor? Koca Star TV bu programı neden yapıyor? Bunlardan bize ne bak, bu adam kim ya Esef Bey? Seda Sayan da bu işlere para için imza atıyor! Ben Seda Sayan olacağım şunlarla muhatap olacağım para için..." ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ''Yİ SEVMİYORUM”

Ekinci konuşmasının devamında ise "Recep Tayyip Erdoğan''ı severim hep de överim ama AK Parti''yi sevmiyorum oy da bu yüzden vermiyorum bu yönetim boş... Böyle kanal yönetilmez" diyerek sitem etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar