Tuğba Altıntop yaptığı imam nikâhı sayısını açıkladı! Verdiği sayı herkesi şok etti

Tuğba Altıntop yaptığı imam nikâhı sayısını açıkladı! Verdiği sayı herkesi şok etti
Rafet El Roman ile yaptığı evlilikle bilinen eski Türkiye güzeli Tuğba Altıntop, katıldığı bir programda imam nikâhı itirafları sosyal medyada olay oldu.

8 kere imam nikâhı yaptığını ifade eden Altıntop yaptığı itirafla herkesi şoke ederken, imam nikâhı kıydığı 8 kişiden ve 1 kez resmi nikâh kıydığı Rafet El Roman’dan mehir almadığını da söyledi.

1996 yılında dereceye girdiği "Miss Turkey" güzellik yarışmasıyla ve Rafet El Roman ile yaptığı evlilikle gündeme gelen Tuğba Altıntop son dönemde değişimiyle gündemdeydi.

 

2003 yılında uzun süre boşanma davası sonrasında şarkıcıdan ayrılan Tuğba Altıntop önceki gün bir YouTube programına konuk oldu.

İmam nikahlı olduğu kişilerin bazılarıyla en az bir hafta 10 gün kadar, bazılarıyla da 2 veya 3 yıl resmi nikahsız evli kaldığını söyledi. Altıntop tanıdık imamlar olduğunu da sözlerine ekledi. Buna rağmen nikah rekorunda hâlâ Seda Sayan''ı geçemediğini gülerek sözlerine ekledi.

 

İlerleyen zamanlarda resmi ve imam nikahlı olmak şartıyla evlilik yapmak istediğini belirterek aklındaki kişiye de gönderme yaptı.

Ayrıca Altıntop daha önce Rafet El Roman ile 1996–2002 yılları arasında resmi olarak evlilik yaşamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar