Tugay Adak'ın intiharı CHP'li gençleri isyan ettirdi! Cenaze töreni ile ilgili flaş gelişme

Tugay Adak'ın intiharı CHP'li gençleri isyan ettirdi! Cenaze töreni ile ilgili flaş gelişme
Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak yaşamına son vermesinin ardından, CHP’li gençler Tugay Adak’ın cenazesinde İl başkanını, partili yöneticileri, belediye başkanını ve milletvekillerini görmek istemediğini söyledi.

CHP Kartepe Gençlik Kolları’nda görev alan ve daha sonra Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi olan Tugay Adak gece saat 00.00 sularında 42 Evler Köprüsü’nden atlayarak intihar etti. İş bulamadığı için psikoloji bozulan ve maddi sorunlarla boğuşan Adak’ın cenazesi ikindi namazına müteakip Sarımeşe Köyü’ne defnedilecek.

CHP’Lİ GENÇLER ÇOK KIZGIN

CHP’li Tugay Adak’ın, maddi sorunlar yüzünden intihar etmesinin ardından ise, Adak’ın partili genç arkadaşları, CHP’nin yöneticilerine ve milletvekillerine sert bir şekilde tepki gösterdi. Kocaeli Barış Gazetesi'nin haberine göre CHP’li gençler, Tugay Adak’ın cenazesinde, parti yöneticisi ve milletvekillerine ‘açık bir şekilde cenazeye gelmeyin’ derken, cenazeye çelenk bile gönderseler, çelenkleri ters çevirip geri göndeririz dediler. Arkadaşlarının maddi sorunlar yüzünden intihar etmesine çok sinirlenen ve çok üzgün olan CHP’li gençler, cenazeye partili yöneticilerin gelmemesi konusunda CHP'nin yöneticilerine mesaj yollayıp cenazeye gelmeyin dedi.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar