Tuba Ünsal da Pucca ve ev sahibi krizine dahil oldu! İyilikten maraz doğdu

Tuba Ünsal da Pucca ve ev sahibi krizine dahil oldu! İyilikten maraz doğdu
Pucca adıyla tanınan fenomen Selen Pınar Işık, ev sahibi Jale Tuncer ile yaşadığı krizle gündeme gelmişti. Tuncer, sosyal medya üzerinden Pucca’nın 16 aydır kira ödemediğini iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu. Bu krize Pucca’nın eski ev sahibi Tuba Ünsal da dahil oldu.

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Pucca'nın kirasını ödemediğini iddia eden ev sahibi Jale Tuncer'e sosyal medya hesabından destek vererek dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünsal, sessiz kalmaması gerektiğini düşündüğü için konuya dair kişisel sosyal medya hesabından Jale Tuncer’e destek verdi.

screenshot-1-jmwg.webp

“YAŞADIĞI TRAVMALARIN CEZASINI EVİME KESTİ”

Ünsal, Pucca'nın uzun bir süre kiracısı olduğunu belirterek, evini mahvettiğini ve yaşadığı tüm travmaların cezasını evine kestiğini ifade etti. Aylarca kira ödemediğini ve habersiz bir şekilde evi terk ettiğini söyleyen Ünsal, bu durumu uzun süre konuşmak istemediğini ancak şimdi görülen haberler üzerine sessiz kalmamanın doğru olacağını belirtti.

frf.jpg

Pucca ise yaşadığı zorlu süreçleri takipçilerinin bildiğini ve tek başına bu zorlukların üstesinden gelmeye çalıştığını dile getirdi. Ekonomik zorlukların arkasına sığınmak istemediğini belirten Pucca, mahkemeye taşınan süreçte yalnız olmadığını ve milyonlarca insanın aynı sorunları yaşadığını vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar