Tuba Büyüküstün: Akıl ve kalp arasında sıkışıyorum

Tuba Büyüküstün: Akıl ve kalp arasında sıkışıyorum
Şu sıralar ‘Zeytin Ağacı’ dizisiyle ekranlara gelen Tuba Büyüküstün, röportaj verdiği dergide oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. "İnsanın en zor sınavı içimize dönüp görebilmek için kalp gözünü açmak. Yoksa kendinden kaçmak çok kolay. Her zaman her konuda kalp ve akıl arasında sıkışıp kalıyorum" diyen Büyüküstün'ün röportajı sosyal medyada gündem oldu.

Yıllardır güzelliği dillere destan olan Tuba Büyüküstün, röportaj verdiği dergide oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. Şu sıralar ‘Zeytin Ağacı’ dizisiyle ekranlara gelen Tuba Büyüküstün L’officiel Türkiye dergisine konuştu.

Tuba Büyüküstün''den haber var - Magazin Haberleri

Tuba Büyüküstün şunları söyledi:

“KALP GÖZÜNÜ AÇMAK ŞART”

"Yüzleşmek, kendini tanımaktan geçiyor. Bu da bana göre; insanın en zor sınavı. İçimize dönüp görebilmek için kalp gözünü açmak şart. Yoksa kendinden kaçmak çok kolay. Her zaman her konuda kalp ve akıl arasında sıkışıp kalıyorum. Düşündükçe kafam karışıyor. Kendimi dövüyorum. Kendin olmak varken başkalarına göre oluşmaya başlamak çok tehlikeli.

Tuba Büyüküstün Instagram

“İLİŞKİ NASIL BAŞLIYORSA ÖYLE BİTMELİ”

Bir ilişkinin başlangıcı nasıl kutlanıyorsa bitiş noktası da benzer bir coşkuyla kutlanabilmeli. Iki insanın el ele verip ‘Artık bu yolculuk bitti. Bu süreci kutlayarak bitirelim’ diyebilmesi çok güzel bir şey. Neden beceremiyoruz, ben de bilmiyorum"

Tuba Büyüküstün Netflix yapımı Another Self''te boy gösterecek! Tuba  Büyüküstün kimdir, kaç yaşında ve nereli?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar