Trabzonspor depremzedelere bağışlayacağını açıkladı: Saniyeler içinde bilet kalmadı

Trabzonspor depremzedelere bağışlayacağını açıkladı: Saniyeler içinde bilet kalmadı
Trabzonspor, 16 Şubat'ta oynayacağı UEFA Konferans Ligi mücadelesinde sahasında İsviçre ekibi Basel'i konuk edecek. Trabzonspor, biletlerden elde edilecek gelirlerin tamamının depremzedelere bağışlanacağını açıkladı. Saniyeler içerisinde tükenen biletlerin ardından Trabzonspor'dan teşekkür mesajı geldi.

 Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 16 Şubat Perşembe günü İsviçre''nin Basel takımı ile yapacağı maçın biletlerine ilgi gösterenlere teşekkür etti.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

"Yaralarımızı ''hep birlikte'' saracağız. Birçok şeyin anlamını yitirdiği bugünlerde oynamak zorunda olduğumuz ve bilet gelirlerinin tamamının depremzedelere gönderileceği Basel maçı için soğuk hava şartlarına rağmen Passolig gişelerine gidip bilet alarak desteğini esirgemeyen tüm yurttaşlarımıza hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederiz. Bu vesileyle deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah''tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar dileriz."

ACUN ILICALI''DAN YARDIM AÇIKLAMASI

Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu olan Exxen''in sahibi Acun Ilıcalı, bütün Türkiye''nin izleyebilmesi için Trabzonspor-Basel karşılaşmasının tv8''de şifresiz  yayınlanacağını ve bu yayından elde edilecek gelirin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı. Ilıcalı''nın paylaşımının ardından Trabzonspor, yaptığı açıklama ile Acun Ilıcalı''ya teşekkür etti. 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Biletlerin yayınlanmasıyla birlikte saniyeler içinde dijital ortamdaki biletler biterken, fiziksel olarak satışa sunulan biletler içinse uzun kuyruklar oluştu.

Trabzonspor''un UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 16 Şubat Perşembe günü sahasında İsviçre''nin Basel takımı ile yapacağı maçın biletleri satışa çıktı. Taraftarlar, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenenler için başlatılan bilet kampanyasına destek amacıyla soğuk ve kar yağışına rağmen Atatürk Alanı''ndaki Trabzonspor kombine ve bilet satış noktasında uzun kuyruklar oluşturdu.

BÜTÜN TAKIMLAR BİRLİK OLDU

Trabzonspor''un kaptanı Uğurcan Çakır''ın yer aldığı bir video ile bütün takım tarafltarlarını birliğe davet etmesi üzerine, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri sosyal medyadan birlik çağrısında bulundu. Trabzonspor''un paylaşımını yanıtlayan "üç büyükler" karşılaşmaya kendi taraftarlarının da gitmesi çağrısında bulundu. 















 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar