Trabzonspor'u korkutan ihtimal: Antalyaspor maçı iptal edilebilir mi?

Trabzonspor'u korkutan ihtimal:  Antalyaspor maçı iptal edilebilir mi?
Trabzonspor'un sahasında Antalyaspor'u konuk ettiği maçın son anları ilginç görüntülere sahne oldu. Hakemin bir pozisyon sonrasında çaldığı düdüğü müsabakanın sona erdiği yönünde anlayan binlerce taraftar sahaya atlamış, Antalyaspor forması giyen iki oyuncunun ise darbedildiği iddia edilmişti. Yaşanan bu gelişme sonrası, oynanan müsabakanın TFF tarafından iptal edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

TRABZONSPOR'U KORKUTAN İHTİMAL: ANTALYASPOR MAÇI İPTAL EDİLEBİLİR Mİ?

Trabzonspor''un Antalyaspor ile oynadığı ve 2-2 berabere kalması üzerine şampiyonluğunu ilan ettiği karşılaşma uzun süre hafızalardan silinmeyecek gibi. Antalyaspor''un bir penaltı kaçırdığı maçta sahadan 1 puanla ayrılmayı başaran bordo mavili ekip, uzun yıllar sonra yeniden şampiyonluk sevinci yaşarken, maçın son anlarında yaşananlar ise karşılaşmaya damgasını vurgu.

Hakemin bir pozisyon üzerine çaldığı düdüğü, maçın son düdüğü zanneden pek çok Trabzonspor taraftara sahaya atlayarak, oyunun dakikalarca durmasına neden oldu. Yaşanan bu olay üzerine sosyal medyada en çok sorulan soru ise Trabzonspor ile Antalyaspor arasındaki müsabakanın bu yüzden iptal edilip edilmeyeceği oldu.

BEŞİKTAŞ HÜKMEN MAĞLUP SAYILMIŞTI

2013''te Atatürk Olimpiyat Stadı''nda oynanan Beşiktaş- Galatasaray maçında da taraftarlar sahaya girmişti. O maç nedeniyle Beşiktaş 3-0 hükmen yenik ilan edilmişti. Ancak o maç hakem tarafından tatil edildiği için tamamlanamamıştı.

Trabzon''da ise maçın uzatma dakikalarının son anlarında bazı taraftarlar sahaya girince oyun bir süre durdu. Güvenlik güçlerinin içeri girenleri çıkarmasının ardından maçın kalan bölümü tamamlandı.

Antalyaspor futbolcularını saldırı olduğu gerekçesiyle sahadan çekseydi çok farklı bir karar çıkabilirdi.

Bu olaylarla ilgili kararı TFF verecek.

''KAOSA SÜRÜKLEMEMEK İÇİN''

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Türk futbolunu kaosa çekmemek için takımlarını sahadan çekmediklerini söyledi. Çetin, “Sahaya giren bazı taraftarlar, futbolcularımız Floranus ve Boffin''e vurdu. Türk futbolunu kaosa sokmamak için takımı sahadan çekmedik. Verilecek cezanın takipçisi olacağız. Trabzonspor''un şampiyonluğunu tebrik ederiz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar