Toyota‘dan deprem bölgesindeki okullara ekipman desteği!

Toyota‘dan deprem bölgesindeki okullara ekipman desteği!
Kahramanmaraş'taki 6 Şubat 2023 tarihli depremin ardından yardım çalışmalarını kesintisiz sürdüren Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, şimdi mesleki teknik eğitimin kalitesini artırma amacıyla faaliyetlerini genişletiyor.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, mesleki teknik eğitimi destekleyerek gençlerin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor. Deprem bölgesindeki okullara yapılan ekipman hibeleriyle uzun vadeli başarılarına katkıda bulunmayı amaçlayan şirket, nitelikli eğitimi önceliklendiriyor.

Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Elazığ illerindeki 20 okula toplamda 17 araç, 63 motor, 72 şanzıman, 32 bilgisayar desteği sağlayarak öğrencilere modern bir eğitim altyapısı sunuyor.

toyotadan-deprem-bolgesindeki-20-okula-ekipman-destegi-t3gt.webp

Bu ekipmanlar, öğrencilere modern teknolojiye erişim sağlayarak mesleki becerilerini daha etkili bir şekilde geliştirmelerine olanak tanıyor. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye yönetimi, okulları ziyaret ederek, öğrencilere sağlanan olanakların eğitimlerine sağladığı katkıyı yerinde gözlemliyor.

1710094432-tmmt-den-deprem-b-lgesi-puf9.webp

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdür ve CEO’su Erdoğan Şahin, “Eğitim, toplumların geleceğini inşa etmek adına en temel taşıyıcı unsur. Deprem bölgelerindeki okullara yönelik gerçekleştirdiğimiz ekipman hibeleriyle, öğrencilere daha iyi bir eğitim imkânı sağlayarak onların geleceğe daha güvenle bakmalarını hedefliyoruz. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye olarak gençlerimizin daha başarılı, topluma yararlı, güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

1710094437-tmmt-den-deprem-b-lgesi-liq7.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar