Torreira ve Devrim Özkan’ın ayrılık nedeni belli oldu

Torreira ve Devrim Özkan’ın ayrılık nedeni belli oldu
Lucas Torreira ve Oyuncu Devrim Özkan’ın aşklarının sona erme nedeni öğrenildi. İddiaya göre Özkan’ın pahalı istekleri sonucu çıkan tartışma ayrılığı getirdi.

Ünlü futbolcu Lucas Torreira, Galatasaray'ın önemli isimleri arasında yer alıyor. Kısa bir süre önce ülkenin genç yeteneklerinden Devrim Özkan ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin dünyasının gündemine gelmişti. Ancak, ikilinin romantik ilişkisi sona ermiş olabilir. Son günlerde çıkan haberlere göre, aralarındaki ayrılığın sebebi, Devrim Özkan'ın lüks istekleri ve bu konudaki anlaşmazlıklar.

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKTILAR

Yılbaşı ve geçtiğimiz yaz Ege'de birlikte tatil yapan çift, sık sık sosyal medyada sevgi dolu mesajlarla ve paylaştıkları fotoğraflarla gündeme gelmişti. Ancak, son günlerde Instagram hesaplarından birbirlerini takipten çıkardıkları ve birlikte paylaştıkları fotoğrafları sildikleri görüldü.

LÜKS İSTEKLER AYRILIK GETİRDİ

Aramızda Kalmasın programının sunucusu Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, çiftin ilişkisinin kavga ile sona erdiği ve nedenin ünlü oyuncunun partnerinin lüks istekleri olduğu öne sürüldü.

İddialara göre, çiftin Torreira'nın rezidansında sabaha karşı büyük bir kavga ettikleri ve çevredeki insanları da endişelendirdikleri söyleniyor. Devrim Özkan'ın lüks ve sınırsız isteklerinin ünlü futbolcuyu yorduğu ve ilişkide sorunlara yol açtığı belirtiliyor.

Elde edilen bilgilere göre, Özkan'ın talepleri arasında sevgilisinden 400 bin dolarlık saat, marka ayakkabı ve çanta gibi istekler bulunuyor. Bu istekler sonucunda Torreira'nın harcamalarının 3 milyon lirayı bulduğu belirtilirken, aynı zamanda futbolcunun takımdan alacağı ücrette yaşanan bazı aksamaların maddi sıkıntılara neden olduğu iddia ediliyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar